superior

Organismes / Política turística

Turisme de Barcelona intensifica l’acció promocional el mes de juny

Durant aquest mes de juny Turisme de Barcelona realitzarà el major esforç promocional de l’any programant un total de 18 accions de la ciutat en 12 països per captar més turisme de vacances.

Aquestes accions es faran entre els principals clients turístics de la capital catalana, entre els quals hi ha Espanya, el Canadà, la Xina, Àustria, Alemanya, Suïssa, el Regne Unit, el Brasil i els Estats Units, entre d’altres.

Per al conjunt del 2009, Turisme de Barcelona té previst fer al voltant de 200 accions de promoció. Aquest mes, el consorci presentarà l’oferta i novetats en aquests països i centrarà el focus d’atenció en la programació de l’Any Cerdà i l’arribada del Tour de França després de 44 anys d’absència.

La gastronomia serà la gran protagonista de cinc de les accions previstes. En les presentacions a Estocolm, Goteborg i Colònia, així com en els workshops a Viena i Zuric, Turisme de Barcelona acompanya l’acció promocional amb una demostració culinària. Els destinataris d’aquest esforç promocional són tant el segment del turisme vacacional – el de més pes a la ciutat els propers mesos d’estiu- com el del turisme de reunions./Ag. EP

Back to top button