superior

Destinacions

El Penedès es reinventa i afegeix la costa a l’enoturisme

Sota el nom de Penedès Marítim, els municipis de Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Cunit, Cubelles, Calafell i El Vendrell, els consells comarcals del Garraf i el Baix Penedès i l’Agència de Desenvolupament Node Garraf s’han unit en un mateix projecte turístic per fer promoció conjunta de la zona i compartir sinèrgies, amb la voluntat de coordinar el desenvolupament local del territori i obtenir-ne millors resultats.

Un grup de treball serà l’encarregat d’identificar els aspectes que tenen en comú i que els uneixen, així com els que els són complementaris i que poden explotar conjuntament. Malgrat que encara no s’han definit les línies estratègiques de la proposta, tot fa pensar que l’enoturisme serà un dels eixos fonamentals a treballar donada l’especialització i llarga tradició de la zona.

El turisme del vi, els productes i paquets existents es volen oferir doncs com a complement a l’oferta turística de la costa donant lloc a infinitat de propostes. En aquest sentit, també està previst obrir la porta a la futura incorporació del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès.

Els integrants de Penedès Marítim han volgut deixar clar però que aquesta nova marca no desplaça ni els fa renunciar a les marques Costa de Barcelona, Costa Daurada, ni EnoturismePenedès, amb les quals es vénen promocionant amb èxit des de fa anys.

Articles relacionats

Back to top button