Ticket Aula, PortAventura s’obre als estudiants

El parc temàtic PortAventura i la Universitat Rovira i Virgili han desenvolupat el projecte educatiu “Ticket Aula” dirigit a escolars d’entre 10 i 16 anys amb l’objectiu de facilitar una activitat extraescolar educativa i, al mateix temps, divertida i original.

Experimentar de manera pràctica les diferents formes d’energia, les forces de la inèrcia o les lleis de Newton gràcies a algunes de les atraccions del parc, conèixer diferents societats y formes de vida, i aprendre la simbologia xinesa són algunes de les possibilitats dels cursos que ofereix PortAventura.

Pel que fa a l’àrea de coneixement de Física, hi ha tres cursos disponibles: Furius Baco. Moviment rectilini uniformement accelerat (Primària. Cicle Superior); Dragon Khan. Conservació de l’energia (ESO. Primer Cicle); i Hurakan Condor. Caiguda lliure, un moviment uniformement accelerat (ESO. Segon Cicle).

En l’àmbit de la geografía i la història, les escoles poden triar entre: La representació de les cultures a les zones temàtiques de Mediterrània, Polynesia, China, México i Far West (Primària. Cicle Superior); La descoberta de Xina i la Ruta de la Seda (ESO. Primer Cicle); i Amèrica central: cultura i tecnologia a les societats precolombines. Colonització, mineria i medi ambient (ESO. Segon Cicle).

Amb "Ticket Aula", PortAventura amplia el seu ventall d’activitats més enllà del turisme i l’oci unint formació i diversió. El projecte, coordinat pel Centre de Formació Permanent de la URV, ha comptat amb la col•laboració del PCT de Turisme i Oci en el disseny dels continguts de les àrees de coneixement de Geografia i la Història.

[HOME]

0 0 0