superior

Destinacions

Olot, Girona i Lloret s’alien per a crear un producte comú de turisme de negocis

Els municipis gironins d’Olot, Girona i Lloret de Mar volen convertir-se en referència del turisme de negocis de Catalunya. Per això han activat un projecte conjunt de promoció i comercialització del producte MICE.

La suma de l’oferta de negocis dels territoris de la Garrotxa (Reunions entre volcans), Girona ciutat (Girona City Convention Bureau) i Lloret de Mar (Lloret Convention Bureau) servirà per crear un producte comú que inclou la muntanya, la ciutat i el mar. Les tres localitats es complementen a l’hora de vendre’s com a destinació MICE, cadascuna amb la seva especialització.

Durant el 2015, s’han celebrat un total de 226 congressos i actes corporatius a Lloret de Mar, Girona i Olot, que han acollit més de 160.000 persones. Ara els membres de les tres iniciatives locals es cohesionen generant oportunitats de negoci i posicionant també les marques dels tres territoris en la indústria de reunions internacional (empreses organitzadores d’esdeveniments i agències especialitzades en el turisme de negocis). Però el seu objectiu busca sobretot captar el turisme de reunions i congressos de Barcelona i la Catalunya del Nord.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button