Hotels

Novetats als paradors catalans

A la ciutat de Lleida, ja han començat les obres per fer-hi un parador i, per primer cop, el de Cardona se situa entre els castells europeus més valorats pels usuaris de la comunitat online de viatgers TripAdvisor.

Catalunya tindrà un nou Parador de Turisme i ja sumarà vuit. Ja s’ha col•locat la primera pedra per reconvertir l’edifici del Roser de Lleida en Parador de Turisme, uns treballs que tenen una inversió prevista de 15 milions d’euros per part de Turespaña i dos més que aportarà la Sociedad de Paradores. L’edifici es convertirà en el quart Parador de la província de Lleida.

Reconeixement a Cardona

“La seva atmosfera i l’emocionant temps de conducció fins arribar a la recepció” són les raons principals que han dut el Parador de Cardona a ocupar la vuitena posició del rànquing elaborat per TripAdvisor sobre els millors hotels-castell europeus. Aquest establiment s’ubica en un castell medieval fortificat del segle IX i el seu enclavament proporciona una panoràmica privilegiada de la ciutat i els seus voltants.

A més de l’inici de les obres del parador de Lleida, i tal i com ja va informar COMUNICATUR, el president de Paradores de Turisme, Miguel Martínez, va anunciar fa pocs mesos que la inversió destinada a la modernització dels hotels de Tortosa (Terres de l’Ebre) i Aiguablava (Costa Brava) serà de 26 milions d’euros, una xifra que duplica la quantitat inicial que preveia el pla estratègic.

Entre els reptes que es marca Paradores, cal destacar la potenciació de nous segments de negoci com ara wellness, congressos o esdeveniments, que incrementin la rendibilitat; la millora de l’accessibilitat i la captació de clients estrangers. En aquest sentit, els responsables de Paradores s’han marcat com a una prioritat la recuperació de mercat internacional i assolir el 35% de clients estrangers el 2012.

També les noves tecnologies tenen un protagonisme especial en el pla estratègic i un dels objectius és impulsar la comercialització en línia, per créixer fins al 30% d’habitacions contractades per internet també el 2012.

Back to top button