superior

Turismo Navarra

Navarra, proximitat i accessibilitat pel turisme de reunions

Navarra es caracteritza per la proximitat i l’accessibilitat existent a tot el territori. Aquest fet permet combinar feina amb la pràctica d’activitats a l’aire lliure, esports i aventura. En aquest sentit, Navarra és una bona destinació pels viatges d’empresa, incentius i trobades de negoci.

Especialment, pel que fa a les activitats d’“outdoor training”, que combinen el format de reunió d’empresa amb la pràctica de jocs i activitats a l’aire lliure o espais oberts, basat en una metodologia d’aprenentatge vivencial.

Grups i empreses poden trobar a diversos punts de la geografia navarresa infraestructures adients per celebrar programes d’incentiu i esdeveniments corporatius. Destaquen tres camps de golf de primer nivell: Club de Golf Ultzama, emmarcat per un bosc mil•lenari; el Club de Golf de Zuasti, que inclou un biocentre; i el Club de Golf de Gorraiz.

L’aeroport nacional de Noáin-Pamplona, els internacionals de Bilbao i Biarritz a poc més d’una hora per carretera, les autovies i autopistes i les connexions ferroviàries, especialment la línia d’alta velocitat que connecta amb Madrid, apropen Pamplona a la resta d’Espanya i d’Europa.

Tot això, sumat a una oferta hotelera i de restauració de qualitat, garanteixen una estada d’oci i de feina ideal en aquesta destinació.Per a més informació, www.turismo.navarra.es o Telf 848 420 420./Notícia emesa per Turismo de Navarra

[HOME]

Back to top button