superior

Destinacions

Les informacions de manca d’aigua a l’estiu preocupen al sector

Els empresaris estan amoïnats pels missatges negatius que poden estar rebent els turistes arran de les informacions de manca d’aigua a Catalunya per aquest estiu i dels possibles efectes que tindria sobre els serveis turístics.

L’administració catalana té previst reunir-se amb representats turístics per demanar-los contenció en la despesa d’aigua. Per la seva banda, el sector considera que des de fa temps ja apliquen mesures d’estalvi perquè a més d’estar compromesos amb la sostenibilitat l’aigua representa una part important de la factura dels seus negocis.

Missatges de piscines buides, dutxes sense aigua, aixetes que no ragen, jardins sense regar, parcs aquàtics que no obren… són preocupants per al sector per la imatge negativa que poden generar als turistes . Són moltes les manifestacions públiques del sector que darrerament s’estan produint demanant que s’evitin les restriccions i que no se’n faci alarmisme. En aquest sentit s’han manifestat la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, les associacions d’hostaleria de l’Alt Empordà, la Selva, Blanes, entre d’altres. El president del Gremi d’Hotels de Barcelona, Jordi Clos, ha estat contundent en les seves declaracions assegurant que si arriben les restriccions d’aigua a la ciutat es pot tirar per terra la bona imatge de Barcelona. La Generalitat de Catalunya diu que l’aigua de boca està garantida fins a l’octubre.

Back to top button