superior

Hotels

El Grup Hotusa aposta pels hotels boutique a Barcelona

Dins del seu pla d’expansió, que contempla la incorporació d’entre 10 i 15 hotels l’any, el Grup Hotusa seguirà incrementant la seva presència a Barcelona amb la posada en marxa de dos nous establiments boutique que s’integraran a la seva cadena Eurostars Hotels.

En unes setmanes, la companyia presidida per Amancio López Seijas obrirà l’Eurostars BCN Design 5*, un petit establiment de 75 habitacions situat en ple Passeig de Gràcia i que ha estat concebut i dissenyat per l’arquitecte Xavier Claramunt. L’altre projecte, encara sense nom definitiu, s’ubicarà a Les Rambles i obrirà les seves portes abans de finals d’any.

Els hotels boutique són generalment de petites dimensions, ubicats en edificis històrics, amb una cuidada decoració i que ofereixen serveis d’alt valor afegit.

L’aposta per aquest tipus d’establiments s’ha d’interpretar com a resposta a la situació de saturació de l’oferta hotelera que viu la ciutat que fa que projectes de grans dimensions siguin difícilment rentables. Cal destacar, a més, l’atractiu de Barcelona com a destinació per a turistes d’alt poder adquisitiu atrets per la seva àmplia oferta cultural, gastronòmica o de shopping, i són precisament aquest tipus de viatgers els que lideren la tendència de escollir establiments de característiques diferenciadores, que formin part d’una experiència global en el seu viatge.

A l’actualitat, la divisió hotelera del grup compta amb nou establiments a la capital catalana, sis dels quals pertanyen a la cadena Eurostars Hotels. El seu hotel més emblemàtic és l’Eurostars Grand Marina Hotel 5*GL, situat al World Trade Center, en ple Port Vell.

Back to top button