superior

Destinacions

L’Agència Catalana de Turisme sorprèn amb una campanya de publicitat que juga amb els formats audiovisuals

Destina 8 milions d’euros d'inversió en 6 espots pensats per plataformes online i amb la participació de personatges coneguts

Catalunya vol ser pionera en utilitzar nous llenguatges publicitaris en el sector turístic i per això ha presentat una campanya on utilitza l’experiència de l’usuari multicàmera o el curtmetratge amb contingut interactiu.

La campanya té un pressupost de 7,9 milions d’euros d’inversió (72,4% online i 27,6% offline) destinats a 6 peces audiovisuals diferents que es difondran a Catalunya, Espanya, França, Alemanya, Itàlia, Regne Unit, Benelux, Canadà i Estats Units.

El conseller d’Empresa i Treball català, Roger Torrent, ha explicat que vol posicionar Catalunya com “una destinació turística que té en compte la sostenibilitat i el respecte envers l’entorn i els seus habitants i per això l’estratègia comunicativa va en sintonia amb el nou model de turisme regeneratiu que fa compatible l’activitat turística amb la vida als municipis”.

 

La campanya compta amb la participació de les directores de cinema Carla Simón i Mireia Noguera, els actors Nausicaa Bonnín i Jaume Madaula, la jugadora de l’equip femení del FC Barcelona Aitana Bonmatí, xefs de renom com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda i Fina Puigdevall, entre altres. El grup català Oques Grasses posa música a la majoria dels relats.

Articles relacionats

Back to top button