superior

Allotjament

L’acord Cehat amb CaixaBank proposa una línia de 2.000 milions

La Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics (Cehat) i CaixaBank han signat un acord de col·laboració que propicia una línia de crèdit específica per impulsar el sector hoteler. Està dotada amb 2.000 milions d’euros.

És la renovació de la línia de finançament que l’entitat tenia en marxa en edicions anteriors. La patronal hotelera té un paper important atès que el crèdit es canalitza mitjançant mig centenar d’associacions locals, provincials i autonòmiques del sector hoteler distribuïdes per tota Espanya que conformen Cehat.

Es podran beneficiar més de 16.000 allotjaments associats a la patronal. CaixaBank té una línia específica per al turisme. El 2021 va ser l’any que més diners va destinar a aquest sector, va concedir uns 2.600 milions en crèdits. L’entitat calcula que gairebé 12.000 empreses del turisme i l’allotjament són clients de la seva divisió especialitzada en turisme.

CaixaBank va llançar a finals del 2017 Hotels & Tourism per reforçar el seu lideratge al mercat turístic i hoteler. El 2016, l’entitat havia concedit més de 1.300 milions d’euros de crèdit al sector hoteler i es preveia que sota aquesta nova marca, el primer any d’activitat, el finançament creixeria un 20%. El banc assegurava que dos de cada tres hotels a Espanya ja confiaven en l’entitat.

Articles relacionats

Back to top button