superior

Destinacions

La ruta “Els 3 Monts”, amb Intermón Oxfam

La primera edició a Espanya de l’Intermón Oxfam Trailwalker se celebrarà el mes de maig de 2011 tot seguint la ruta senderista catalana ”Els 3 Monts”, que uneix els parcs naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat.

Aquesta prova esportiu-solidària és un desafiament en equip en què 4 persones han de recórrer 100 quilòmetres a peu, en un temps màxim de 36 hores. La inscripció està oberta al públic en general i el que es recapti anirà destinat per finançar projectes que Intermón Oxfam du a terme a tot el món.

El Trailwalker era originàriament un entrenament de resistència per a soldats gurkhes (una tribu originària del nord de l’ Índia), que servien en unitats especials de les forces armades del Regne Unit i de l’Índia. Des del 1997, la prova s’ha convertit en un destacat  esdeveniment esportius solidari. La primera edició va tenir lloc a Hong Kong i, posteriorment, la seva celebració s’ha estès a d’altres països on té presència Oxfam com ara Gran Bretanya, Austràlia, Nova Zelanda, Japó, Bèlgica i Canadà.

La ruta senderista Els 3 Monts està impulsada pels consorcis de Turisme del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Valls del Montcau i Patronat de la muntanya de Montserrat.

Back to top button