superior

Destinacions

La Ruta de l’Atzar, el millor film turístic del món

L’audiovisual de la campanya de promoció turística de Catalunya ha estat guardonat a Viena amb el premi a Millor film turístic del món per part del Comitè Internacional de Festivals de Films Turístics (CIFFT) format per directors, productors i professionals del món cinematogràfic i de la comunicació.

Es tracta del vídeo promocional “La Ruta de l’Atzar” que l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha utilitzat durant l’any 2018. El film fa ús de l’storytelling per explicar la història de dues noies que segueixen les passes d’un cantant a través del seu diari de viatge per mostrar el caràcter més cultural de la destinació catalana. “La Ruta de l’Atzar” és una peça que ha format part de la campanya temàtica de promoció de Catalunya amb motiu del seu Any del Turisme Cultural 2018.

Octavi Bono, director general de Turisme, s’ha mostrat molt satisfet amb el reconeixement i ha afirmat que “aquest guardó és un extraordinari reconeixement a la feina que cada dia fem des de Turisme de la Generalitat, posa en valor la tasca dels nostres equips i suposa un enorme estímul per seguir treballant per la projecció del nostre país”.

El CIFFT és l’únic certamen del món que aplega peces d’aquestes característiques i està format per 16 festivals de films turístics internacionals. Per aconseguir el “Grand Prix CIFFT for the World Best Tourism Film 2018” el vídeo de l’ACT ha guanyat prèviament 7 festivals més: The Golden City Gate (ITB) –Alemanya–; Tourfilm Riga –Letònia–; ITFF-Bulgaria “On the East Coast of Europe”; Istanbul International Tourism Film Festival –Turquia–; Terres Travel Festival – Films & Creativity –a Terres de l’Ebre, Catalunya–; Tourfilm Karlovy Vary –República Txeca– i ART&TUR – International Tourism Film Festival –Portugal–.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button