superior

Fires i Congressos

La principal fira del turisme de negocis es queda a Barcelona fins el 2019

L’organitzador de la IBTM World (abans EIBTM), la fira dels viatges de negocis, congressos i incentius més important a nivell internacional, ha anunciat la renovació per tres anys més el contracte amb Fira de Barcelona.

L’event reuneix 3.000 expositors de 150 països en cada edició. El número de professionals que passen per la IBTM superen els 15.000. Retenir aquest certàmen dóna suport al posicionament de Barcelona com una de les ciutats europees més importants en l’acollida de congressos i convencions. Des de fa 12 anys la capital catalana és la seu d’aquesta fira. Anteriorment s’havia celebrat a Ginebra. Com a seu de la IBTM la ciutat es beneficia d’un impacte econòmic d’uns 60 milions d’euros.

Graeme Barnett, director de la fira, ha destacat com la ciutat ha evolucionat en els darrers anys en les seves infraestructures, des de les de Fira de Barcelona a l’expansió de l’Aeroport amb la nova Terminal 1. També ha comentat l’augment significatiu en la capacitat i la qualitat dels hotels. Per tot això, Barnett considera que “Barcelona és un dels grans llocs d’Europa per a actes, conferències, congressos i exposicions, i és per això que ens quedem”, ha afirmat.

Articles relacionats

Back to top button