superior

Hotels

La marca by Rafael Hotels pren cos a Catalunya

La cadena Rafaelhoteles ha decidit consolidar la seva marca “by Rafael Hotels” a Catalunya amb la incorporació del Casanova BCN Hotel, a Barcelona. L’hotel engreixa aquest segell que fins ara estava integrat només per La Pleta, un exclusiu hotel i spa de muntanya situat a Baqueira Beret.

La marca “by Rafael Hotels” inclou els establiments de gama superior de la cadena hotelera i té com a característiques primordials l’oferta d’un servei personalitzat i exclusiu als seus clients. Tots dos hotels formen part de la marca de prestigi Small Luxury Hotels of the World.

Rafaelhoteles compta en l’actualitat amb vuit establiments, cinc dels quals es troben a Madrid i tres a Catalunya, els dos ja esmentats i l’hotel Diagonal Port. De cara al futur, la companyia ha anunciat l’obertura d’un establiment de quatre estrelles i unes 130 habitacions a Badalona, dos establiments a Madrid, un dels quals de cinc estrelles, al marge de debutar a Lisboa amb un hotel de cinc estrelles i 55 habitacions que s’ubicarà en el Palau de Silva Amado, del segle XVIII.

Back to top button