superior

abajo

Destinacions

La Costa Daurada es promociona als països bàltics i Bielorússia

Representants del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i dels patronats municipals de Vila-seca (Tarragonès), la Pineda Platja i Salou, al costat de directius de Port Aventura han presentat l’oferta turística de la Costa Daurada a uns 450 agents de viatge dels països bàltics (Estònia, Letònia i Lituània) i Bielorússia. Aquesta acció forma part dels objectius estratègics per al 2011 de la destinació.

L’acció promocional s’ha realitzat en col•laboració amb TUI Espanya i l’operador turístic rus Teztour, que disposa d’una forta implantació en aquests països i on desenvolupa una estratègia de captació de clients.

La delegació s’ha ampliat amb diversos grups hotelers de referència en el litoral tarragoní (Best Hotels, Tryp-Meliá, Grupo Reside), que han pogut traslladar els serveis i condicions especialment dissenyats per a aquests mercats.

El patronat de turisme de la Diputació ha valorat especialment la coordinació d’ens públics i privats, ja que significa "un exercici d’eficiència en un moment en el qual la suma de recursos és més important que mai", segons han comunicat.

Els països bàltics concentren un mercat d’uns 7,5 milions de persones, als quals s’hi ha afegir uns altres 10 milions de Bielorússia./Ag EP

Back to top button