superior

SITC

El SITC acull per primera vegada la trobada professional d’ACAV

La propera trobada professional (workshop) que organitza anualment l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV) se celebrarà el 7 d’abril en el marc del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), que tindrà lloc al recinte de Montjuïc entre el 7 i 10 d’abril de 2011.

En el primer workshop d’ACAV que se celebrarà en el marc del SITC, 60 empreses donaran a conèixer els seus productes a les més de 200 agències de viatges minoristes convidades. El col•lectiu dels expositors estarà integrat per 25 turoperadores membres d’ACAV i per oficines de turisme, cadenes hoteleres, companyies de transport, tècnics en programes de gestió, especialistes en assegurances i altres operadors turístics.

En els seus deu anys de trajectòria, el workshop d’ACAV s’ha consolidat com un dels més importants a Catalunya i a nivell nacional. Per la seva banda, el SITC és el saló capdavanter a Espanya dirigit al consumidor final amb més de 1.040 expositors, 60 països, totes les CCAA espanyoles, al voltant de 196.000 visitants i 2.310 professionals acreditats.

ACAV i SITC celebraran junts aquesta trobada amb l’objectiu de posar en contacte als principals agents dedicats a la compra-venda de productes i serveis turístics. Aquest col•lectiu de professionals està conformat per majoristes, minoristes i empreses turístiques nacionals i internacionals. La trobada tindrà lloc el primer dia del Saló del Turisme, que per primera vegada estarà reservat només i exclusivament al públic professional.

El saló serà també el marc del Congrés Internacional de Turisme i Dret que inaugurarà Pedro L. Yúfera, degà de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats (ICAB) de Barcelona i intervindran en la trobada lletrats internacionals. La clausura se celebrarà a Sitges el 9 d’abril, després del seminari “Turisme residencial, dret immobiliari i dret de successió”.

Martínez Fraile, nou president del Saló del Turisme

El consell d’administració de Fira de Barcelona ha nomenat nou president del Saló Internacional del Turisme de Catalunya a Raimon Martínez Fraile que té una llarga experiència en el sector, on ha estat secretari d’estat de Turisme, director general de Turisme de Barcelona i director del grup hoteler Husa, director general de Turisme de Barcelona i director del grup hoteler Husa. En l’actualitat és adjunt a la presidència d’AC Hotels.

Ha estat també diputat al Congrés, consejal de l’ajuntament de Barcelona, vicepresident del Consell General de Fira de Barcelona, membre del Comitè Executiu de la candidatura de Barcelona 92 i així mateix ha dirigit l’àrea de Patrimoni, Comunicació i Relacions Externes de Renfe. Raimon Martínez Fraile succeeix en el càrrec a Ramon Bagó i Agulló, president del Grup Serhs, co-fundador del Saló del Turisme i president del seu comitè organitzador durant els últims 19 anys. / Informació emesa pel SITC

Articles relacionats

Back to top button