superior

AllotjamentEmpreses

Inversió de 25 milions en un ressort de luxe per a jubilats a l’Ametlla de Mar

Vida Eco Village és el nom del complex que està previst construir a la urbanització Tres Cales de l’Ametlla de Mar format per 100 apartaments i un hotel de 5 estrelles amb 25 suites de luxe.

Està dirigit a clients de més de 50 anys i pretén cobrir les seves necessitats amb serveis d’alt nivell. Els inversors consideren que existeix una demanda cada vegada més gran de la població europea en edat de jubilar-se que opta per passar llargues temporades en propietats adquirides en països amb clima benigne. En 2050 un 30% de la població tindrà més de 65 anys. Aquesta ha estat una de les motivacions dels promotors per tirar endavant la inversió.

Vida Eco Village comporta un mix entre el turisme residencial i el turisme convencional. La proposta es pot entendre com un resort de multipropietat i establiment hoteler més pròpia del model d’altres zones de la mediterrània que de la costa catalana. Aquest any ja es construiran 32 dels apartaments i l’hotel. Els apartaments es podran adquirir en propietat per períodes de 15 a 99 anys. Durant el 2016 la resta d’apartaments.

La inversió anunciada és de 25 milions d’euros, ocuparà una extensió de 32.000 m2 i segons els seus promotors incorporarà materials i pràctiques ecològiques i sostenibles. El projecte compta amb els permisos municipals. Està situat a l’interior del municipi, a 1 km de la costa.

El complex tindrà grans espais d’enjardinament comuns, edifici mèdic, centre de salut i benestar, biblioteca i zona comercial i crearà entre 150 i 200 llocs de treball directes, informen els inversors.

Articles relacionats

Back to top button