superior

abajo

Mercats

El turisme de luxe serà tendència aquesta temporada

ABTA Travel preveu una forta demanda de les vacances de luxe i del tot inclòs segons ha publicat en el seu Informe de Tendències per al 2013. Tot i que buscaran paquets amb bona relació qualitat-preus els consumidors britànics no limitaran les seves vacances.

Aquest mercat emissor tendirà a demandar paquets a mida, vacances i descansos de luxe amb tot inclòs. Els executius d’ABTA han detectat un augment de les reserves anticipades per al sector del luxe malgrat els pressupostos familiars han disminuït. Si que adverteixen de l’augment en la demanda de vacances a mida que permeti als turistes una major flexibilitat, però amb tota la seguretat d’un paquet.

Segons les dades d’ABTA, els joves del Regne Unit realitzen viatges d’oci i vacances cada vegada amb més freqüència. El segment entre 15 i 24 anys va realitzar un promig de 5 viatges, ja sigui intern en el Regne Unit o a l’estranger en els últims 12 mesos. Aquest promig va ser de 4 viatges l’any anterior.

Les destinacions a l’estranger continuaran sent una elecció majoritària del conjunt dels britànics a la recerca de sol i bona climatologia. Entre aquestes destinacions que seran més populars repeteixen Espanya, França, Grècia, Itàlia, i EUA. El coneixement de l’oferta d’aquests països és una garantia per als clients en temps d’incertesa com l’actual, diuen a ABTA.

Com a novetats per a 2013, ABTA inclou entre les destinacions a visitar: Equador, Etiòpia, Nova Zelanda i Tunis.

[HOME]

Back to top button