superior

Estudis

El nou client turístic és el viatger 3.0

L’evolució de la demanda turística està modificant el perfil del client. La incidència de la connectivitat ha format a un viatger que busca, comparteix i gasta.

Les destinacions turístiques i l’oferta han de ser atractius per al viatger 3.0. La seva satisfacció dependrà de les experiències i emocions viscudes en la destinació. Les ganes de viure experiències reals els porta a voler allotjar-se preferentment en apartaments abans que en hotels en considerar-ho més autèntic.

El sector turístic és un dels més subjectes al comportament digital del client. Les comunitats de viatgers i les aplicacions mòbils proliferen i la seva incidència està sent exponencial en les decisions i comportament dels turistes. Es deixen aconsellar per prescriptors locals i no oficials. El toc personal i humà és el que dóna satisfacció a aquest client.

Les xarxes socials juguen un paper clau en els viatges d’una franja molt àmplia de la societat. Gairebé la meitat de la població europea compresa entre 18 i 40 anys utilitza les xarxes per decidir una destinació de viatge.

Articles relacionats

Back to top button