superior

Fires i Congressos

El Forum TurisTIC tractarà la intel·ligència artificial en les destinacions i els nòmades digitals

La novena edició del Forum TurisTIC se celebrarà el dimarts 22 de juny, en format híbrid presencial (al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona) i en directe en streaming.

El congrés analitzarà la situació del sector desprès de la pandèmia; els nous models de negoci sorgits per fer front a l’aturada del sector i les oportunitats que obren els fons europeus Next Generation.

Però també obrirà noves finestres en l’àmbit de la tecnologia aplicada al turisme, veritable raó de ser del Forum des dels seus orígens. I aquest any encara amb més motiu, ja que el congrés se celebra en el marc de la setmana dedicada al turisme i les TIC. En aquest apartat destaquen dues línies de treball: la gestió de les destinacions mitjançant la intel·ligència artificial i el nou nínxol de mercat que representen els nòmades digitals sorgits amb el teletreball i la nova forma de pensar el treball par part de les grans i petites empreses.

En la sessió del matí el Forum TurisTIC comptarà amb una conferència de l’escriptor, assessor i expert internacional en intel·ligència artificial, tecnologies disruptives i màrqueting digital Lasse Rouhiainen, que presentarà les oportunitats que brinda la intel·ligència artificial al sector turístic. Després intervindran diferents experts i hi haurà un debat.

La sessió de tarda, que serà íntegrament en línia, acollirà diverses presentacions sobre la gestió de la tornada, des de la captació dels turistes fins el control de fluxos i la descongestió.

Podeu veure tot el programa del congrés AQUÍ.

Un altre punt important de l’esdeveniment serà la presentació de la nova edició del programa Startechtour Challenge de l’Agència Catalana de Turisme, que tindrà lloc a la sessió de la tarda.

La organització del Forum TurisTIC és a càrrec del Centre Tecnològic de Catalunya, Eurecat, que és el principal soci tecnològic de les empreses que treballen a Catalunya, sent un pont entre el món de la recerca aplicada i el teixit econòmic.

La inscripció al Forum és gratuïta i podeu accedir al formulari d’inscripció AQUÍ.

 

Articles relacionats

Back to top button