superior

Aeri

“Catalunya ja té línia aèria oficial, és Clickair”

El director general de Clickair, Àlex Cruz, ha fet aquesta afirmació durant la signatura d’un acord amb la Generalitat per fer promoció internacional de Catalunya. També ha anunciat que aquest estiu connectaran l’aeroport de El Prat amb Tel Aviv i Istanbul.

Àlex Cruz no ha volgut donar detalls sobre les negociacions de fusió entre Clickair i Vueling, tot i que ha comentat que aquests processos no és bo que s’allarguin massa i acostumen a durar entre tres mesos i un any. Cruz ha assegurat que no entra en els objectius de la companyia obrir vols des dels aeroports de Girona i Reus i que a curt i mig termini està fora de l’abast de Clickair oferir vols transoceànics.

El responsable de l’aerolínia ha volgut remarcar la catalanitat de la companyia i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, que ha representat la Generalitat en aquest acte, ha confirmat que en virtut de l’acord Clickair esdevé aerolínia oficial en els mercats turístics i que aquesta vinculació forma part d’un acord estratègic per a la política turística de Catalunya.

Back to top button