superior

Allotjament

El Barça vol obrir un hotel al nou Camp Nou

La remodelació integral que vol tirar endavant el FC Barcelona a les seves instal·lacions incorpora la construcció d’un edifici que incorporarà un hotel de 14.000 metres quadrats.

El projecte està subjecte a discussió però xoca frontalment amb les intencions de l’Ajuntament de Barcelona de limitar els allotjaments a la ciutat. L’aparició d’aquest hotel en el projecte de remodelació del Camp Nou és una novetat. El club sumaria uns 28 milions d’euros addicionals als 600 milions previstos per encabir aquest nou equipament.

Després de la moratòria hotelera a Barcelona, el pla especial urbanístic d’allotjaments turístics (Peuat) que el consistori ha presentat recentment, no sense polèmica, limita clarament les pretensions del club blaugrana. El Peuat només permet per a tot el districte de Sarrià- Sant Gervasi un màxim de 1.500 llits. L’ajuntament ja ha dit que l’edificabilitat de l’hotel s’haurà de reduir a 10.000 metres quadrats i que haurà d complir estrictament el que diu el pla urbanístic.

La voluntat del FC Barcelona és cedir el futur hotel en concessió. En qualsevol cas, un cop superades i negociades les divergències del projecte, el nou hotel no es construiria fins que s’hagi enllestit la reforma de l’estadi de futbol Camp Nou prevista pel 2023.

Articles relacionats

Back to top button