superior

CETTEmpresesSITC

XXXI Premis Alimara

Un any més, el sector s’ha reunit per celebrar l’acte de lliurament dels Premis Alimara que reconeixen les campanyes promocionals de l’àmbit turístic més creatives i innovadores de l’any.
Creats l’any 1985 pel CETT, centre internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia -adscrit a la Universitat de Barcelona (UB)-, i organitzats amb el suport del saló B-Travel, els guardons són un reconeixement per l’esforç d’institucions i empreses per impulsar les accions promocionals.

Enguany, les campanyes de destinacions turístiques guardonades amb el Premi Alimara Destinació han estat “Andorra es otra historia” d’Andorra Turisme, la campanya presentada per l’Agència Catalana de Turisme basada en les creacions de 5 vídeo-artistes, i el conjunt de material de les campanyes “Vitoria-Gasteiz! Capital nacional de la Gastronomia 2014” i “Vitoria-Gasteiz! Green capital” de l’Ajuntament de Vitoria-Gasteiz i “Viu Lloret” de Lloret Turisme.

El Premi Alimara Empresa en la categoria de Pimes i entitats, la guanyadora ha estat per a la Campanya “City Soundtrack” de NO SONORES. El jurat també va decidir atorgar dins d’aquesta categoria, dos ex-aequos a “Fes el turista a la teva ciutat” de #DistricteBCN i a “Campings Experience” de l’Associació de Càmpings de Girona.

El Premi Alimara dels Estudiants del CETT ha guardonat també la campanya “Vitoria-Gasteiz! Capital nacional de la Gastronomia 2014”. Mentre que el web de Visitflanders de Turisme de Bèlgica, Flandes i Brussel·les ha guanyat el Premi Alimara Cat, guardó concedit en col·laboració la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda, el creador i director del programa de TV3 GR Gran Recorregut, Marc de las Heras, ha rebut el Premi Alimara Mass Media per un programa que permet descobrir la Catalunya més desconeguda i profunda i que ens convida a fer rutes que en copsen l’essència, tot endinsant-nos en paratges i pobles recòndits o apropant-nos a la seva gent i tradicions, d’una forma natural.

El Premi Alimara In memoriam ha estat per la figura de Antoni Sansalvadó, president de la Fundació i Conseller del CETT.

Finalment, Pere Duran i Vall-Llosera i la Fundació per a la Navegació Oceànica de Barcelona, han rebut el Premi Especial Alimara.

Articles relacionats

Back to top button