superior

AllotjamentDestinacionsOrganismes / Política turística

Solsona busca fórmules per promoure les pernoctacions

Els visitants que pernoctin en un allotjament turístic del Solsonès podran beneficiar-se d’un 10 per cent de descompte en el preu de les visites guiades al nucli antic de Solsona.

Amb aquesta fórmula la regidoria de Turisme de l’Ajuntament i el Patronat Comarcal de Turisme volen promoure les pernoctacions turístiques i promocionar les pròpies visites guiades.
Aquesta proposta, en què es convida a participar tots els hotels, hostals, cases de turisme rural, càmpings, apartaments turístics, albergs i refugis de la comarca, es preveu mantenir durant tot l’any.

Es tracta que els mateixos establiments turístics ofereixin a la clientela vals de descompte que han de timbrar amb el seu segell i que els beneficiaris hauran de presentar a l’Oficina de Turisme quan comprin els tiquets. Es planteja com un incentiu més per a la clientela dels establiments, que el poden utilitzar preparant paquets turístics combinats o bé com a un servei individual.

Acord de col•laboració amb Cardona

El descompte d’un 10 per cent en les entrades per a les visites guiades també s’aplica als turistes que hagin realitzat alguna visita guiada a Cardona. Igualment, la mateixa promoció funciona a la inversa si es visita el centre històric cardoní. És un dels acords de promoció conjunta de les dues poblacions veïnes.

Les visites guiades al nucli antic de Solsona fa més de quatre anys que s’organitzen. El recorregut inclou el Pou de Gel, la catedral i els carrers i places més rellevants del centre històric. Durant 2013 van realitzar aquesta visita un total de 1.080 persones, un 18% més que l’any anterior.

Articles relacionats

Back to top button