superior

abajo

Destinacions

El segell de Turisme Familiar Muntanyes de Prades es reforça amb quatre nous municipis

Ja són 11 els municipis certificats que conformen el segell de destinació de turisme familiar de Muntanyes de Prades a la província de Tarragona. Amb la incorporació de 4 nous municipis aquest 2017, la destinació familiar compta amb 45 empreses i organismes certificats en aquest territori.

El monestir de Poblet és un dels establiments que s’han adherit al segell. El monestir forma part de la Ruta del Cister i és Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Es tracta del recurs més potent que engloba Muntanyes de Prades que ha aconseguit aquest segell gràcies a una oferta variada.

El juny de 2014, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) va atorgar el segell de Turisme Familiar Muntanyes de Prades a set municipis que en aquella primera fase formaven la destinació: Alcover, Arbolí, La Febró, Capafonts, Mont-ral, Prades i Vilanova de Prades. Ara, Muntanyes de Prades ha ampliat la seva oferta dirigida a les famílies amb les incorporacions de quatre municipis més: l’Espluga de Francolí, Vallclara, Vilaverd, i Vimbodí i Poblet. El director general de Turisme, Octavi Bono, ha valorat que “el fet d’incorporar nous municipis demostra el posicionament de la Costa Daurada com a destinació familiar, tant al litoral com a l’interior, i la consolidació del model de marques i segells que tenim”.

Catalunya compta actualment amb 23 destinacions amb el segell Turisme Familiar i sis més en procés de certificació, tant a la costa com a l’interior. Aquestes certificacions suposen 575 empreses adherides al segell Turisme Familiar, entre establiments d’allotjament turístic, restaurants, empreses d’activitats, oficines de turisme i equipaments singulars.

Actualment a Catalunya hi ha quatre destinacions amb el segell Natura i muntanya en família: les Valls d’Àneu, la Vall de Boí i Berga, als Pirineus; i Muntanyes de Prades, a la Costa Daurada. I 19 destinacions certificades amb el segell Platja en família: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar, Roses, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Castell-Platja d’Aro, Sant Pere Pescador i Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava; Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna, Vilanova i la Geltrú i Castelldefels, a Costa Barcelona; i Calafell, Cambrils, Salou, Vila-Seca/La Pineda Platja i el Vendrell, a la Costa Daurada.

Articles relacionats

Back to top button