superior

DestinacionsFires i CongressosMercats

Gran interès per l’oferta de golf de la Costa Brava a Dinamarca

El Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava ha participat, per primera vegada a la fira de turisme Danish Travel Show que es va celebrar a finals de febrer a la localitat danesa de Herning. Aquesta fira, una de les més importants de tots els països escandinaus, està orientada al públic final. Hi han participat 1.100 expositors i ha rebut més de 62.000 visitants.

El Club de Màrqueting de Golf, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha participat amb un estand propi situat al pavelló temàtic de les destinacions de golf, anomenat genèricament Danish Golf Show.
La representació gironina va comptar amb la participació de Silken Park Hotel San Jorge; el Club Golf d’Aro Mas Nou i l’Oficina de Turisme de Castell-Platja d’Aro; Empordà Resort i Peralada Resort.

Vol directe de Dinamarca a Girona
L’ interès dels danesos per la destinació Costa Brava és força gran, especialment des de la propera posada en funcionament del vol de Ryanair entre Billund (molt proper a la ciutat de Herning) i Girona. Per part catalana, també s’esperen molts turistes danesos, un client molt interessant pel que aporta a la destinació que escull. Segons les dades de Turespaña, l’any 2016 més de 1,2 milions de danesos van visitar Espanya, un 13,7% més que l’any anterior, convertint a Espanya en la destinació més important del sud d’Europa pels danesos.

El que busquen els danesos és majoritàriament el sol i platja en destinacions segures i amb una àmplia oferta d’activitats a la naturalesa i esportives, essent el golf un dels esports preferits. Els danesos viatgen en parella i en família, la seva estada és de 7,7 dies de mitjana i realitzen una despesa diària de 147 euros per persona.

A l’estand de Costa Brava és van registrar més de 500 peticions de programar viatges de golf i gastronòmics a la destinació gironina.

Articles relacionats

Back to top button