superior

Mercats

Pendents del Japó

El Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació aconsella els espanyols que tinguin intenció de visitar el Japó que es "mantinguin informats sobre la situació abans d’iniciar el viatge" segons explica en el seu lloc web: www.maec.es. Per altra banda el mercat emissor japonès podria patir un retrocés aquest 2011 per la crisi generada pel terratrèmol.

L’Ambaixada d’Espanya al Japó ha establert un servei de guàrdia per atendre les trucades telefòniques tan bon punt es restableixin les comunicacions. Recomana els espanyols en aquest país que "segueixin les recomanacions de les autoritats locals per a aquests casos, extremin les precaucions tant en els seus llocs de residència com en els seus desplaçaments, especialment en les zones urbanes, i es posin en contacte amb l’Ambaixada a Tòquio".

Els turistes japonesos havien crescut espectacularment en 2010 a Espanya

332.697 turistes japonesos van arribar a Espanya en 2010 en front dels 229.856 del 2009. Catalunya va rebre l’any passat uns 150 mil turistes nipons. La temporada 2010 va suposar un increment espectacular respecte a l’any anterior (+44%) i les dades per aquest 2011 eren esperançadores. Després del terratrèmol i l’estat d’alerta nacional en que es troba el país els professionals del turisme espanyol estan molt atents a com evolucionarà aquest mercat emissor.

Back to top button