superior

Ara Lleida

Nova oferta per als amants de la BTT a la Val d’Aran

La Val d’Aran disposa d’un nou atractiu turístic que amplia la seva oferta d’oci i d’esports d’aventura. El nou Aran Bike Park és un circuit dissenyat per als amants dels descens amb bicicleta de muntanya que permet descobrir paratges de gran bellesa com el bosc de Varicauva.

L’Aran Bike Park incorpora passarel•les de fusta, salts i revolts en dos itineraris de diferent nivell de dificultat. El circuit es troba al cor del bosc de Varicauva i recorre llocs dels nuclis de Vielha, Gausac i Aubèrt, amb sortida des de la Bassa d’Oles.

Quant a les característiques tècniques del parc, hi ha una pista blava (nivell mitjà) de 3,6 km de longitud i 500 metres de desnivell i una pista verda (nivell inicial) de 3,2 km de longitud i 400 metres de desnivell, amb arribada al Plan Batalher.

L’empresa Aran BikeParks s’ha encarregat del disseny i la construcció de l’equipament esportiu nou, que ha rebut la col•laboració i el finançament del Conselh Generau d’Aran amb el suport de Turespaña. Tant la senyalització dins del circuit com el mapa il•lustrat a l’entrada del recinte ha anat a càrrec dels tècnics del Conselh Generau d’Aran i l’empresa SAVA, adscrita al govern aranès.

L’Aran Bike Park s’incorpora a les iniciatives vinculades al món de la bicicleta de muntanya, que han posicionat la Val d’Aran com un lloc estratègic per a la pràctica d’aquest esport. Amb l’estrena del nou centre d’oci, el Conselh Generau d’Aran ha renovat tota la informació de promoció de l’activitat de la bicicleta de muntanya al territori pirinenc.

A més, la Val d’Aran ofereix la possibilitat durant l’estiu de la pràctica del descens amb BTT per la pista de Blanhiblar (Naut Aran) amb accés des del telecadira de Blanhiblar, situat al Pla de Beret. Cal afegir que el centre BTT dera Val d’Aran, situat a Betren, ofereix 400 km d’itineraris homologats i accessibles per a tot tipus de practicants./Notícia emesa pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

[HOME]

Back to top button