Entrevista a Marta Serra, directora del SITC

El Debat Comunicatur.info analitza amb Marta Serra, directora del Saló Internacional del Turisme a Catalunya, les claus de les fires de turisme

“El SITC és un saló rendible per als nostres expositors, tant per la qualitat com per la quantitat de visitants, i acaben la fira amb uns nivells elevats de contractació”

El quart Debat Comunicatur, que es pot seguir a través de Canal Català Maresme i també a Youtube, va tenir com a convidada la directora del Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC), Marta Serra, i va comptar amb la participació del director Institucional de Comunicatur, Enric Domingo, i el periodista turístic Alfons Berruezo. Aquest nou programa va girar entorn l’efectivitat de les fires turístiques tal i com estan plantejades actualment.

El català suposa el 28% del turisme internacional emissor i el SITC va néixer amb l’objectiu de potenciar el gran volum de viatgers catalans. Aquesta vocació el situa com a una de les principals cites turístiques a Espanya dirigides al consumidor final, sense oblidar però una vessant professional en forma de jornades i altres activitats que tenen lloc els dos primers dies.

La segmentació per productes, seguint les tendències de les estratègies en promoció, i la voluntat d’innovar i presentar any rera any, novetats diverses, són dues de les característiques del saló català que ha destacat Marta Serra, “cal adaptar-se a les necessitats canviants d’un consumidor cada cop més expert i més informat”.

La 18ena edició del SITC tindrà lloc a Fira de Barcelona del 16 al 19 d’abril i comptarà amb un àrea d’exposició de 56.000 m2. La previsió de visitants és de més de 200.000.

 

Entrevista

Debat 1ra part

Debat 2a part

0 0 0