superior

AllotjamentEmpreses

L’Hotel Vueling posa fi a la seva història després de cinc anys

L’establiment hoteler tematitzat de la companyia Vueling situat a Barcelona no seguirà amb la iniciativa.

Catalonia s’encarrega de la gestió de l’hotel, un projecte que es va iniciar el 2013 i que no ha donat el resultat esperat. L’allotjament situat a la Gran Via comptava amb un restaurant simulant el típic A-320 de l’aerolínia amb seients i finestretes d’avió, taulells de facturació a la recepció, bar i habitacions perfectament identificades amb els colors corporatius de la companyia.

En el seu moment, Catalonia va invertir 13 milions d’euros en la rehabilitació de l’immoble per convertir-lo en hotel i l’aerolínia va aportar la seva marca i els seus suports online de comercialització.

Els empresaris que el van impulsar han explicat a Expansión que quan ha acabat el contracte de cinc anys de cessió de la marca han decidit no renovar. Així que recentment han canviat el nom de l’hotel per Hotel Catalonia Gran Via BCN i han eliminat qualsevol identificació amb la companyia.

L’establiment de quatre estrelles ha seguit funcionant amb normalitat, però ja es descarta l’opció primigènia d’obrir nous hotels Vueling a altres ciutats espanyoles. Catalonia va pensar en adaptar l’interiorisme d’alguns dels seus establiments de Madrid, Sevilla i València amb la marca Vueling.

La moda dels hotels temàtics al voltant de marques notòries no sempre són garantia d’èxit.

Articles relacionats

Back to top button