Fires i Congressos

L’Agència Catalana de Turisme, a la sessió prèvia del Congrés de Turisme a Lloret de Mar

L’hotel Evenia Olympic Congress Center de Lloret de Mar (Girona) acollirà el 16 de setembre la tercera sessió prèvia del Congrés de Turisme de Catalunya dedicada a la promoció. La posada en marxa de la nova Agència Catalana de Turisme hi tindrà un paper destacat.

Després de la celebració a Vielha i a l’Ampolla de les dues primeres jornades prèvies, centrades en la innovació i la competitivitat, ara toca el torn de parlar sobre la promoció, un dels elements clau per a l’èxit de les destinacions turístiques.

La incorporació de noves tecnologies, la potenciació de fórmules de promoció conjunta -com ara la col•laboració sector públic i privat- i les transformacions dels mercats emissors són alguns dels temes que es tractaran en aquesta jornada. Hi participaran, entre d’altres, el director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs, qui exposarà les oportunitats i perspectives de la nova Agència Catalana de Turisme, així com Climent Guitart i Francesc López, com a responsables de la Ponència.

Les experiències de Costa Brava Centre Hotels, de l’enoturisme a l’Alt Penedès i de les marques de qualitat en l’hoteleria serviran com a exemples de bones pràctiques en l’àmbit de la promoció turística.

A banda de les jornades celebrades a Vielha, l’Ampolla i Lloret, l’última sessió tindrà lloc a Barcelona el proper 9 d’octubre i girarà entorn a la internacionalització. Les conclusions que se’n desprenen d’aquestes jornades es podran conèixer en el tercer Congrés de Turisme de Catalunya, que tindrà lloc a Port Aventura del 26 al 29 de novembre.

Back to top button