superior

Fires i Congressos

El PinkCorner, novetat del SITC 2008

El Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) que tindrà lloc a Barcelona del 17 al 20 d’abril comptarà com a gran novetat l’espai PinkCorner vinculat a l’oferta turística “gay friendly”.

El saló, que tindrà lloc al recinte de Fira de Barcelona, té previst superar els 200 mil visitants. A banda de les destinacions turístiques, en aquesta edició els organitzadors pretenen que els nous formats tinguin especial rellevància, des del turisme online al turisme d’aventura.

El SITC 2008 comptarà amb 1.500 expositors de 75 països que es distribuiran en més de 50 mil metres quadrats d’espai firal. Quatre pavellons del recite de Montjuïc concentraran l’oferta turística mundial amb la voluntat d’esdevenir la principal mostra de l’Estat dirigida al públic final.

Com a novetat d’enguany destaca la creació del PinkCorner que reunirà l’oferta turística i d’oci adreçada al col·lectiu LGTB (Lesbianes, Gays, Transexual i Bisexual). El SITC és el primer saló a Espanya que disposa d’un àrea especialitzada en aquest target; aquesta iniciativa respón al potencial d’aquest segment i compta amb el suport de la Federació d’Associacions Coordinadora Gai-Lesbiana. Segons l’organització, el còrner té previst acollir prop de 40 empreses i associacions, espectacles i activitats divulgatives.

En aquesta edició 2008 els territoris convidats seran: Grècia en l’àmbit de país, les Illes Balears entre les comunitats autònomes i Oviedo per les ciutats.

Back to top button