superior

AllotjamentDestinacionsEmpresesOrganismes / Política turística

Catalunya amplia la xarxa de destinacions de turisme familiar amb Sant Feliu de Guíxols

Un total de 36 establiments de Sant Feliu de Guíxols, entre allotjaments turístics, restaurants i establiments d’oferta d’oci i lleure, llueixen ja les plaques acreditatives del segell d’especialització Destinació de Turisme Familia (DTF).

Amb aquesta certificació la Costa Brava reforça el seu atractiu per captar turisme familiar, amb set municipis certificats. El segell d’especialització Destinació de Turisme Familiar, impulsat per l’Agència Catalana de Turisme, reconeix aquells municipis que disposen d’una oferta municipal, d’allotjament, de restauració i empreses d’activitats especialitzada per a famílies.

Un dels principals objectius és el reposicionament de destinacions madures, davant de l’oferta creixent de sol i platja en l’arc mediterrani per ajudar-les a diferenciar-se de la competència. Es tracta de facilitar el posicionament d’aquestes destinacions oferint un producte especialitzat en base a les necessitats específiques de la demanda familiar.

El segell DTF compta amb 17 destinacions certificades: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar, Roses, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, a la Costa Brava; Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna, a Costa Barcelona; i Calafell, Cambrils, Salou, Vila-Seca/La Pineda Platja i Muntanyes de Prades, a la Costa Daurada; i les Valls d’Àneu, al Pirineu. A més, 12 destinacions més es troben en procés de certificació, dues d’elles ho faran abans d’acabar l’any.

En el cas de Sant Feliu de Guíxols cal destacar que disposa, a més de platges i cales ideals per a les famílies, de zones i clubs infantils, de recursos naturals com ara el Parc de les Dunes de Sant Pol i les muntanyes de l’Ardenya, i ofereix la possibilitat de practicar busseig, immersió, BTT i cicloturisme. També destaca el seu patrimoni lligat al mar i una oferta cultural reconeguda com el Festival de la Porta Ferrada i l’Espai Carmen Thyssen, amb propostes dirigides al públic infantil. A tot això, cal afegir una variada oferta de lleure i gastronòmica amb restaurants de típica cuina catalana i marinera.

Articles relacionats

Back to top button