superior

Destinacions

Buscant turistes de reunions jueus

Reunions entre volcans a la Garrotxa o envoltades de vinyes al Penedès, la qüestió és singularitzar l’oferta per atraure nous clients. L’última iniciativa d’aquest tipus ve de la mà de Girona, una de les ciutats impulsores de la nova associació “Meetings in Sefarad”.

L’associació neix amb l’objectiu de promoure conjuntament el turisme de reunions en ciutats amb un denominador comú: la seva herència patrimonial jueva. A més de Girona, Àvila, Càceres, Còrdova, Segòvia i Toledo, a través dels seus convention bureaux, treballaran a partir d’ara per acollir reunions i incentius amb clients vinculats, especialment, al món jueu-sefardita.

El pla de promoció de “Meetings in Sefarad” inclou presentacions a Madrid i Barcelona, la creació d’una pàgina web, visites comercials i l’organització de viatges de familiarització amb operadors especialitzats en turisme de reunions de clients jueus.

Fitur 2011 acollirà una taula rodona que, sota el títol ‘Reptes i oportunitats de les ciutats que volen acollir reunions i incentius amb clients jueus”, també forma part d’aquest pla inicial de promoció.

La Cambra de Comerç de Girona i el seu Convention Bureau ostenten la Secretaria Permanent de “Meetings in Sefarad”.

Back to top button