superior

Fires i Congressos

B-Travel organitza tres esdeveniments per generar oportunitats de negoci

B-Travel, el saló líder en turisme d’experiències per al públic final, torna a concedir especial importància a l’activitat dels professionals del sector amb tres esdeveniments dissenyats en exclusiva per a tots els agents del sector amb l’objectiu que puguin trobar oportunitats de negoci, establir nous contactes, donar visibilitat a idees i projectes i conèixer altres socis comercials.

Després de l’èxit de la passada edició amb prop de 1.100 assistents de 24 sectors professionals com destinacions nacionals i internacionals, agències de viatge o turisme industrial, B-Travel compta l’any 2019 amb una intensa agenda B2B amb la celebració de B-Travel.Font, els Professional Meetings i les jornades temàtiques de B-Industrial.

Així, el dia 22 tindrà lloc B-Travel.Font, l’espai dedicat a la transformació i la innovació digital organitzat en col·laboració amb l’Innovation Hub Travel Edition, una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona i el Gremi d’Hotels de Barcelona.

B-Travel.Font es defineix com un lloc de trobada, inspiració i coneixement en què els assistents podran descobrir la transformació i innovació digital que està canviant els models de negoci del sector. Configuren aquesta activitat una conferència que analitzarà l’impacte d’aquest tipus d’innovació al sector, activitats de networking i una competició per a emprenedors turístics, la Startup Competition de TravelTech en col·laboració amb l’acceleradora Conector, on les cinc startups finalistes podran presentar el seu projecte.

El mateix dia 22, es duran a terme els Professional Meetings de B-Travel, una sèrie de reunions B2B de 20 minuts de durada que tenen com a objectiu que expositores i professionals puguin trobar socis comercials a nivell nacional i internacional.

Els dies 22 i 23, a l’espai B-Industrial, àrea del saló que posa en valor l’antic patrimoni industrial com a destinació turística, es desenvoluparan les Jornades Professionals de Turisme Industrial, en què es donaran a conèixer diversos projectes i productes d’aquesta proposta turística.

Àmplia oferta per a tots els públics
Les activitats per a professionals completen l’àmplia oferta que el saló organitzat per Fira de Barcelona presenta al públic viatger amb uns continguts en els quals es prima l’experiència del visitant.

Així, i després l’èxit de passades edicions, B-Travel vertebrarà de nou la seva oferta en sis àrees temàtiques: B-Delicious, turisme enogastronòmic; B-Happy, per a viatges en família, creuers i wellness; B-Culture, viatges relacionats amb l’art, la història i la cultura; B-Special, de turisme de compres i nou luxe; B-Adventure, turisme esportiu i d’aventura; i B-Industrial, rutes de zones amb ampli llegat

històric-industrial. Hi haurà també actuacions musicals i danses a l’escenari central B-Travel Experience Area, passis de vídeos de destinacions turístiques i documentals al B-Travel Cinema i moltes altres activitats.

B-Travel 2019 comptarà amb les experiències viatgeres de totes les comunitats autònomes i províncies espanyoles, així com les de més de 40 països juntament amb més de 60 agències de viatges, hotels, navilieres especialitzades en creuers, càmping i turisme rural, companyies de transport, turisme industrial, turisme enogastronòmic i empreses de productes i serveis turístics.

B-Travel se celebra del 22 al 24 de març al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona./Notícia emesa per Fira de Barcelona

COMPRA D’ENTRADES ( FEU CLIC AL BANNER)

btravel#comunicatur_566x70

Articles relacionats

Back to top button