superior

Fires i Congressos

B-Travel acull la primera edició de l’Student Tourism Congress

B-Travel, el nou Saló Internacional del Turisme a Catalunya que se celebrarà del 17 al 19 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, acollirà la primera edició de l’Student Tourism Congress, una nova trobada dirigida a estudiants de turisme que posarà en contacte el món acadèmic amb els experts del sector. Entre els ponents figuren el xef Ferran Adrià, fundador d’elBulli Foundation; Álex Cruz, CEO de Vueling; i Kike Sarasola, president de la cadena hotelera Room Mate.

L’objectiu del congrés és crear un espai d’innovació i coneixement, on els estudiants de turisme i també emprenedors puguin debatre de manera informal sobre el futur de la indústria turística i compartir noves idees directament amb els líders del sector. Altres participants destacats són John Freudenthaler, director de vendes a Europa d’Starwood Hotels & Resorts; Fernando Aldecoa, director general d’operacions de Port Aventura; o Franck Hanselman, mànager d’Amaluna del Cirque du Soleil.

L’esdeveniment, a més, compta amb un complet programa de sessions de networking i presentacions de casos d’èxit en l’àmbit de la comunicació i el màrqueting, la tecnologia i les últimes tendències com l’economia col•laborativa, les noves formes de viatjar o el futur de la gastronomia.

L’Student Tourism Congress, que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’abril al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, està organitzat per l’startup bcnmoments amb la col•laboració de l’Escola d’Hoteleria i Turisme (CEET-UB) i la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi, Universitat Ramon Llull (HTSI).

El saló de les experiències

B-Travel és el nou Saló Internacional del Turisme a Catalunya que després de 23 anys inicia una nova etapa més orientat a les experiències viatgeres. En aquesta edició, reunirà les millors propostes especialitzades que representen cinc àmbits temàtics: B-Happy, amb viatges de benestar en companyia; B-Special, per als que busquen vivències úniques; B-Culture, pels apassionats a l’art, la història i la cultura; B-Adventure, per als amants de l’esport, la natura i l’aventura; i B-Delicious, per als interessats en el món gastronòmic. Una completa oferta d’experiències a mida que presentaran les destinacions nacionals i internacionals de fins a 50 països, agències de viatges, creuers i hotels, així com empreses i establiments de turisme rural, eno-gastronòmic, esportiu i dirigit al col•lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals (LGBT).

A més de ser la fira anual de referència per als aficionats a viatjar, B-Travel vol convertir-se en una plataforma digital a través de la B-Travel Community, on els usuaris puguin conèixer les novetats del sector durant tot l’any./Notícia emesa per B-Travel

Articles relacionats

Back to top button