superior

Empreses

Serhs i Natalie Tours es desvinculen i busquen nous socis estratègics

Grup SERHS i Natalie Tours han rescindit l’acord que els vinculava des de fa més de dotze anys. SERHS ha anunciat que ha arribat a un acord de col•laboració amb el turoperador rus Tez Tour i Natalie Tours, per la seva banda, ha decidit operar directament a Espanya mitjançant l’empresa de nova creació NT Incoming.

NT Incoming de Natalie Tours, tindrà la seva seu a la Costa de Barcelona Maresme, com SERHS, i la dirigirà Joan Pascual Comas, que formava part de l’equip directiu de SERHS com a director de l’Àrea de Turisme i Viatges.

Tez Tour, nou soci de SERHS, és un gegant de la turoperació de la federació russa amb un volum de facturació superior als 1.000 milions d’euros i que gestiona estades de més de 2.200.000 turistes cada any. Compta amb una destacada implantació a països com Turquia, Egipte, Tailàndia, Cuba i República Dominicana, entre altres i fa 5 anys que va començar la seva implantació a Espanya.

Des de fa més de 15 anys SERHS treballa en el mercat procedent de la Federació russa i la facturació d’aquest mercat ha suposat 60 milions d’euros l’exercici 2007. Amb l’acord amb Tez Tour el Grup “aposta per la cerca de nous mercats en els que ampliar el seu àmbit de negoci”.

La col•laboració entre les dues empreses és per a 5 anys prorrogables. Inicialment han pactat la gestió de 5.000 llits per al 2009 en les principals costes espanyoles, illes, ciutats i circuïts turístics, alhora SERHS comprarà llits a TEZ Tour en les seves principals zones d’implantació com Turquia, Egipte, Grècia, així com diferents destinacions de l’est d’Europa.

Natalie Tours, principal gestor de turisme rus a Espanya i Catalunya

El turoperador rus que dirigeix Natalia Vorobieva que ha decidit operar directament en el mercat espanyol i català compta amb una quota de mercat del 40% y 175.000 turistas en 2008.

Natalie Tours té una facturació d’uns 500 milions d’euros i mou més de 500.000 turistes l’any, el 30% a Espanya, principalment a Barcelona, Costa Daurada, Costa Brava, Costa de Barcelona Maresme, Andalusia, Illes Balears o Canàries. Segons Natalie Tours “actualment el turisme rus aporta uns 1.600 milions d’euros a l’economia espanyola”. També han comentat que la presència directa a Espanya “permetrà obrir nous mercats i portar a Espanya turistes procedents d’altres nacionalitats on Natalie Tours té punts de venda”.

El mercat rus: més de 255.000 turistes a Catalunya

Catalunya concentra més de la meitat dels turistes procedents de la Federació russa que visiten l’Estat espanyol. En 2007, més de 255.000 turistes russos van visitar Catalunya, xifra que representa un 13,5% més que l’any anterior. Pel que fa a les pernoctacions, al 2007 es van registrar 1.946.900 pernoctacions de russos a Catalunya, un 13,8% més que al 2006.

Back to top button