Hotels

Recula Habitat Hotels per poder créixer?

Habitat Hotels podria estar negociant la venda del que havia de ser el seu establiment més emblemàtic, l’Sky H&R, situat a Barcelona. Sol Melià i la companyia controlada al 50% per Bruno Figueras i Josep Sunyol haurien arribat a un preacord xifrat en poc més de 100 milions d’euros.

De tota manera, el el web de la companyia manté l’anunci de l’obertura de l’hotel de la Diagonal pel proper mes de maig. L’hotel de cinc estrelles dissenyat per Dominique Perrault se sumaria d’aquesta manera a d’altres operacions de desinversió com van ser el madrileny Bauzá H&R a la cadena de la família Calero, Vincci Hotels, o la del Capital H&R de l’Hospitalet, que prèviament havia cedit a AC Hotels.

De confirmar-se l’operació, es podria entendre que Habitat, que es troba en una complexa situació financera, pretén desactivar la seva divisió hotelera. D’altres lectures apuntarien la possibilitat que el líquid obtingut en aquesta operació els permetés desenvolupar nous projectes de menors dimensions, a l’estil del Neri H&R, l’èxitós hotel situat en ple barri gòtic de Barcelona o el De las Letras H&R de Madrid.

Al marge d’aquests dos establiments, el portafoli de la cadena es completa actualment amb el Sant Cugat H&R i l’Empordà Golf Hotel, que es troba en règim d’associat.

Back to top button