superior

Destinacions

Les Terres de Lleida ja tenen una central de reserves online

La primera central de reserves online de les Terres de Lleida permet fer reserves en prop d’un centenar d’empreses d’allotjament, establiments d’hostaleria, cases rurals i càmpings del conjunt de les comarques lleidatanes. La Federació d’Hostaleria de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida han creat la central per donar un impuls a la comercialització del sector turístic lleidatà.

Els clients ja poden accedir a la central de reserves per la nova versió de la pàgina web www.hostalerialleida.com i per mitjà del portal del Patronat de Turisme www.lleidatur.com. L’objectiu de la central és potenciar la comercialització turística de manera directa al gran públic i al destinatari final de vacances o bé de sortides de cap de setmana.

El president de la Federació d’Hostaleria, Juan Antonio Serrano, ha celebrat que la central de reserves pugui beneficiar-se de les visites que rep anualment el portal de la Diputació.

Per la seva banda, el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, referint-se al sector de l’hostaleria de Lleida, ha remarcat que per primera vegada en l’àmbit de tot l’Estat el sector ha arribat a un acord amb una institució pública per fer les reserves online mitjançant el seu portal d’internet (www.lleidatur.com). La diferència seria que habitualment els ens públics de promoció turística a l’hora d’oferir un servei de reserves online ho fa per mitjà d’empreses privades.

Un centenar d’empreses, entre hotels, turisme rural i càmpings, ja tenen habilitada l’opció per fer les contractacions online en els seus establiments. Les previsions són incrementar significativament l’oferta de la central els pròxims mesos amb més establiments d’allotjament i vinculats al turisme de lleure, els esports d’aventura, museus, botigues temàtiques, etc.

Back to top button