superior

Fires i Congressos

L’EIBTM rebrà a Barcelona 15.000 professionals d’arreu del món

Del 19 al 21 de noviembre, el recinte Gran Via de Fira de Barcelona acull una nova edició de l’EIBTM, amb l’oferta de més de 3.100 expositors de 150 països.

Sota l’eslògan "Els millors tres dies pel seu negoci", l’esdeveniment es converteix en l’aparador d’una àmplia oferta de proveïdors pel turisme de reunions i incentius i pel business travel. Recintes congressuals, seus especials, hotels, destinacions, empreses de tecnologia, serveis per a viatges de negocis i empreses de serveis complementaris es donen cita aquests dies a Barcelona.

Els 15.000 professionals del sector que està previst que hi assisteixin, podrán participar també en els més de 100 actes de networking que es duran a terme, així com ser testimonis de les 10 innovacions més importants per a la indústria de reunions i esdeveniments.

Els organitzadors també han preparat un programa de formació amb sessions com ara: els criteris de selección de proveïdors clau al Business Travel, la innovació en esdeveniments a través de la creativitat, el fenòmen del low cost i la realitat laboral en aquesta industria. El dia previ a la fira el professor James Woudhuysen farà una ponencia sota el títol ‘Una nova perspectiva sobre el sector de les reunions’.

Barcelona, seu de l’EIBTM

La capital catalana és la seu ideal per aquest certamen referent en el turisme de reunions. Segons l’estudi A modern History of International Association Meetings de la ICCA, Barcelona s’ha convertit, en el període 2008-2012, en la ciutat amb més congressistes del planeta, amb un total de 519.159 delegats. En segon lloc se situa Viena, amb 516.581 inscrits, mentre que Berlín es col•loca en tercera posició (470.076). París, al seu torn, es posiciona en la quarta plaça, amb 448.881 participants.

Barcelona ja va ocupar aquesta posició de lideratge en el període 1998-2002, quan també va situar-se en la primera posició. L’estudi d’ICCA també reprodueix la classificació mundial per nombre de reunions, en què la capital de Catalunya, en aquest cas, es col•loca en tercera posició, amb un total de 822 trobades, per darrere de París i Viena.

Turisme de Barcelona, de la mà del seu Barcelona Convention Bureau, ha invertit en els últims cinc anys al voltant de nou milions d’euros en la promoció de Barcelona com a escenari de turisme de reunions. El Barcelona Convention Bureau celebra enguany 30 anys de trajectòria.

[HOME]

Back to top button