superior

Fires i Congressos

La jornada del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona serà el proper 3 de desembre a Manresa

Un any més, i ja en són vuit, tindrà lloc la Jornada del Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona. Aquesta important trobada professional, exclusiva pels membres del Cercle serveix per donar el tret de sortida a les accions de promoció i màrqueting 2020. Serà el proper 3 de desembre a Manresa.

Les inscripcions gratuïtes encara estan obertes pels membres del Cercle de Turisme.
Les persones que no siguin membres i estiguin interessades en la Jornada, conèixer millor el Cercle i la tasca que fa o simplement saber les accions que es faran l’any vinent, poden connectar-se a Barcelona és molt més per streaming.

Sota el títol Teixim el 2020, Anna M. Sánchez, directora de Màrqueting Estratègic de la Destinació Barcelona a la Diputació i a Turisme de Barcelona presentarà les principals accions que es faran al llarg de l’any vinent. Lògicament també es fa el resum de l’any 2019, es debaten temes de rigorosa actualitat i es presenten informes i perspectives dels mercats.

TAULES RODONES:

 • Avançant cap a la Destinació Barcelona
 • La sostenibilitat com a eina de màrqueting?
 • Overtourism & Undertourism. Una oportunitat a la Destinació Barcelona

PONÈNCIES:

 • Perspectives dels mercats turístics.
  A càrrec de Maria Pons, directora de Mercats Internacionals de la Agència Catalana de Turisme i Olga Sancho, cap de la Unitat de Mercats de l’Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona
 • Millora la teva imatge professional
  A càrrec de Andrea Vilallonga, assessora en imatge personal i corporativa.

ACTIVITATS:

 • Preparem junts l’Any del Turisme Esportiu
 • El perfil del Turisme Congressual a la Destinació Barcelona
 • L’enoturista curiós: explicant cultura a través del vi

El Cercle de Turisme es un entorn de treball cooperatiu públic-privat per a la promoció turística de la província de Barcelona. L’objectiu principal del Cercle és impulsar la participació de les empreses del sector turístic en la promoció col·lectiva dels seus productes i les seves destinacions. Hi poden participar empreses, ens turístics i professionals turístics, gremis, associacions i col·lectius professionals de turisme.

La jornada tindrà lloc aquest any el 3 de desembre al Teatre Kursaal de Manresa, és gratuïta (inclòs el dinar) i cal una inscripció prèvia.

Vull veure el programa                                                          Em vull inscriure

 

Articles relacionats

Back to top button