superior

Organismes / Política turística

Es busca turista de qualitat per feina temporal

La Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona ofereix dos llocs de treball temporals com a turista “de qualitat” amb una remuneració d’uns 1.000 euros. Es busquen persones “extrovertides, sociables, implicades i responsables”.

Aquest curiós anunci és la nova iniciativa promocional que, sota el títol ‘Treballa de Turista de Qualitat’, vol promoure el distintiu de qualitat SICTED. Segons els seus impulsors, un dels objectius de la campanya és “implicar tots els establiments amb distintiu de qualitat en la promoció d’un turisme de proximitat que posi en valor l’excel•lència en la prestació dels serveis”. A la província de Barcelona n’hi ha més de 400 establiments de servei turístic, destins i altres llocs que compten amb aquest distintiu.

La campanya consisteix en la creació de dos llocs de treball per una parella de turistes que hauran de visitar les destinacions, establiments i llocs SICTED durant un viatge de tres setmanes per la província de Barcelona, amb totes les despeses pagades.

L’objectiu del viatge és l’elaboració d’un quadern explicant les seves visites i difonent-lo a través de les xarxes socials.

Els turistes recorreran l’Alta Anoia, el Baix Llobregat, el Berguedà, el Cardener, la Costa Barcelona – Maresme; el Garraf, les Portes del Montseny, la Vall de Sau Collsacabra, el Vallès Oriental, Vic i Vilafranca del Penedès.

Back to top button