Destinacions

El sector gironí s’uneix en una campanya publicitària de la Costa Brava

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha unit associacions empresarials, entitats, i ajuntaments de la Costa Brava per cofinançar una campanya publicitària en el mercat francès. La campanya, que es realitza en col•laboració amb Turespaña, ha començat aquest mes de maig i té un pressupost de 180 mil euros.

La campanya “Espagne. J’en ai besoin” consta d’un anunci que el Patronat afirma que “té un component creatiu vinculat al món de les emocions i a la Costa Brava”. La gràfica és la imatge d’un capvespre en una població turística en la que apareix una parella sènior i la frase de reclam *Quel âge ai-je envie d’avoir aujourd’hui? (quina edat vull tenir avui?).

El pressupost per a la publicitat està finançat en un 50% per Turespaña i un 50% pel sector turístic gironí. Des de l’any 2009, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa aquesta campanya publicitària amb Turespaña dirigida als principals mercats emissors.

França és el principal mercat turístic estranger per a la destinació Costa Brava. Per aquest motiu l’anunci es publica en mitjans de comunicació escrits francesos, Internet, i en suports exteriors com autobusos i en el tren TGV que enllaça Paris amb Figueres.

Segons han informat, és la primera vegada que una campanya compta amb la col•laboració de pràcticament la totalitat d’entitats, associacions turístiques i ajuntaments de la Costa Brava: Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, Cambra de Comerç i Indústria de Girona, Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Palamós, Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances de la província de Girona, Associació Turística d’Apartaments, Associació Turisme Rural Girona, Associació Camps de Golf Costa Brava Girona Empordà, Associació Estació Nàutica de L’Estartit- Illes Medes i Associació Estació Nàutica Roses-Cap de Creus, Associació de Centres Subaquàtics de la Costa Brava, Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, Gremi de Discoteques i Sales de Festa, Parcs Aquàtics de la Costa Brava, Associació Catalana d’Agències de Viatge, Sarfa, Lloret Futur, i els ajuntaments de Blanes, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro, Calonge-Sant Antoni, Palamós, Palafrugell, Begur, Pals, Torroella de Montgrí-L’Estartit, L’escala, Roses, Cadaqués, Port de la Selva i Llança, a més del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Back to top button