superior

Fires i Congressos

El president d’ACAVe, Martí Sarrate, presidirà el saló B-Travel

El president de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVe) i director general de Central de Viajes i Juliatours del Grup Julià, Martín Sarrate, substitueix l’hoteler Jordi Clos com a president del saló de turisme B-Travel.

Segons ha informat en un comunicat Fira de Barcelona, Sarrate és enginyer tècnic químic i col·legiat tècnic de turisme, compta amb una dilatada trajectòria de més de 35 anys en diferents àrees de gestió turística i ha estat guardonat amb la Medalla al Mèrit Turístic de la Generalitat de Catalunya. Des de l’any 2013 presideix ACAVe, l’associació més representativa d’Espanya amb més de 550 associats i al voltant de mil punts de venda.

Martí Sarrate substitueix en la presidència del comitè organitzador de B-Travel a l’empresari Jordi Clos, que ha estat al capdavant del saló des de l’any 2005.

El nou president ha afirmat que “afronto aquesta responsabilitat amb gran il·lusió i amb l’objectiu de contribuir amb la meva experiència a incrementar el grau d’internacionalització d’aquest saló referent sectorial, així com augmentar el nombre d’agències de viatges i operadors presents”. Sarrate assenyala que
“B-Travel s’ha de consolidar a partir d’aquesta edició com la major agència de viatges per al gran públic en què els visitants trobin les millors ofertes i promocions i, alhora, puguin viure grans experiències en el moment de preparar les seves vacances”.

Articles relacionats

Back to top button