superior

AAVV i TTOO

Consum sanciona amb 70.000 euros una agència per no tornar els diners d’un viatge de fi de curs

L’agència havia retingut indegudament els imports abonats per un servei que finalment no es va prestar

L’Agència Catalana del Consum ha sancionat Finalia Viajes després de les denúncies i reclamacions interposades contra l’empresa, dedicada a l’organització de viatges de fi d’estudis i la comercialització de viatges combinats. Consum ha considerat que l’agència ha comès una infracció per realitzar pràctiques comercials deslleials amb els consumidors.

L’import total de la multa a Finalia Viajes, d’Igualada, és de 70.001 euros. De forma complementària l’agència ha de tornar 19.667 euros a 46 clients com a quantitats percebudes indegudament. Aquesta quantitat correspon a la devolució de l’import abonat per un viatge combinat de final de curs de batxillerat, previst pel juny del 2020, que finalment no es va realitzar a causa de la situació d’emergència sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19.

A més, Finalia Viajes haurà de fer front a una “sanció accessòria”, la publicitat negativa cap a l’empresa per “raons d’exemplaritat i en previsió de futures conductes infractores”, segons informa l’organisme de Consum.

Articles relacionats

Back to top button