superior

Fires i Congressos

B-Travel prepara una de les seves millors edicions per la qualitat de l’oferta i les activitats

Fira de Barcelona aplegarà al saló B-Travel les propostes viatgeres de totes les comunitats autònomes i de més de 40 destinacions internacionals. La principal novetat serà B-Travel Pro, nou espai per a professionals impulsat amb la Mobile World Capital Barcelona per tal de debatre sobre innovació.

Tindrà lloc del 20 al 22 d’abril al palau 8 del recinte de Montjuïc (5.000 m2 nets de superfície) amb prop de 200 expositors i la participació de marques com Renfe, B The Travel Brand, Halcón Viajes, Altaïr o Nautalia, entre d’altres. Pel que fa a les destinacions internacionals, destacarà la presència enguany de Japó, EUA, Irlanda, Escòcia, a més d’altres països habituals al saló com Itàlia, França, Portugal, Croàcia, Cuba, Perú, Israel, Xina, Índia i la zona de l’Àfrica Subsahariana.

B-Travel Pro, nou espai per a professionals

En aquesta edició, B-Travel impulsarà  la seva vessant professional amb el llançament de B-Travel Pro, un nou espai B2B creat amb la col·laboració de la Mobile World Capital Barcelona per tal de fomentar el debat sobre innovació i tendències tecnològiques aplicades a la indústria turística.

Per al president del saló, Jordi Clos, “B-Travel aposta aquest any per un posicionament B2B molt diferencial per tal de donar resposta a una petició sectorial que reclamava un espai per a professionals dins del certamen. D’aquesta manera, volem estar al costat d’un sector, el turístic, que és de gran importància per a l’economia, però també per als negocis, la cultura, l’intercanvi de coneixement, el valor social i la projecció al món d’una ciutat o un país”.

Segons la directora del saló, Marta Serra “a B-Travel Pro s’hi presentaran les innovacions més disruptives que milloren l’experiència del viatger, s’hi compartiran experiències d’èxit i s‘hi uniran sinergies per tal de promoure la revolució del sector del turisme. I per a fer-ho possible, comptem com a marc la ciutat de Barcelona, hub d’innovació, que ens diferencia d’altres esdeveniments del sector a nivell internacional”.

A B-Travel Pro, que es desenvoluparà els dies 20 i 21 d’abril, hi participaran 15 startups i inclou conferències, mentoring sessions amb keynotes inspiracionals, reunions entre emprenedors i grans empreses. El programa girarà al voltant de la connectivitat a l’aeronàutica, promocionat pel Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de l’aeroport de Barcelona-El Prat que comptarà amb ponències de companyies com Vueling; l’sport hospitality i les iniciatives que busquen enriquir l’experiència de l’usuari en esdeveniments esportius amb la col·laboració de Match Hospitality, així com els viatges de negoci.

Articles relacionats

Back to top button