superior

AllotjamentEmpreses

Ampliat el termini de sol·licitud d’ajudes per al desplegament i millora de la wifi en hotels fins al 19 de setembre

El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme —a través de l’entitat pública empresarial Red.es— ha decidit ampliar fins al 19 de setembre el termini de presentació de sol·licituds del programa d’ajudes econòmiques ‘Hoteles con Red’. La bona acollida per part dels establiments hotelers ha afavorit la prolongació d’aquesta primera fase del concurs públic d’ajudesAquesta convocatòria té per objectiu facilitar el desplegament o la millora de les xarxes sense fils en establiments hotelers de les comunitats beneficiàries dels fons FEDER: Andalusia, Galícia, Castella-la Manxa, Extremadura, Comunitat Valenciana, Illes Canàries, Castella i Lleó, Astúries, Múrcia, Ceuta i Melilla. La dotació total de ‘Hoteles con Red’ és de 20,8 milions d’euros.

Aquests ajuts cobriran fins al 80% de la inversió dels hotels, amb un màxim de 25.000 euros i un mínim de 5.000 euros. A més del desplegament o millora de la connectivitat sense fils, aquest Programa contempla també les despeses de contractació d’una nova línia d’accés a Internet o una millora en la capacitat de l’actual, ja sigui fixa o mòbil.

César Miralles
César Miralles

Beneficiaris i com es pot accedir als ajuts

Les pimes i autònoms del sector hoteler que poden accedir a aquests ajuts per a les comunitats amb fons FEDER tindran de termini fins al 19 de setembre a les

13 hores per presentar les seves sol·licituds, que hauran de realitzar-se de manera telemàtica a través de la seu electrònica de Red.es

Els requisits que han de complir són disposar d’un establiment hoteler amb almenys 40 places hoteleres, una plantilla inferior a 250 treballadors i un volum de negoci anual que no excedeixi de 50 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button