superior

Fires i Congressos

Com captar els turistes asiàtics?

El Primer Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic que té lloc a Barcelona el 25 i 26 de setembre pretén oferir als empresaris turístics les claus per aprofundir en l’interessant mercat asiàtic, fonamentalment de la Xina i l’Índia. El congrés preveu jornades dedicades a tècniques per atraure l’interès d’aquests nous turistes i també sobre les possibilitats d’inversió en aquests països.

Al Congrès, que tindrà lloc al Caixa Forum, hi participaran entre d’altres, Xu Jing, representant de la zona Àsia-Pacífic de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Liu Wuxiong vicepresident CITS China Internacional Travel Service o Makoto Kusakabe, director general de Miki Travel Agency, així com representants de diferents empreses turístiques asiàtiques com ara Singapore Airlines.

A més hi haurà sessions dedicades a mostrar com destinacions europees han aconseguit atraure l’interès dels turistes asiàtics i en què hi prendran part responsables de l’Oficina Turisme i Congressos París, Visit London i l’Ajuntament de Madrid a més de Turisme de Barcelona i Turisme de Catalunya.

La inauguració comptarà amb la presència del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, o el director general de Turespaña, Antoni Bernabé. Es tracta d’una iniciativa de Casa Àsia amb la participació de Turisme de Catalunya, Turisme de Barcelona i Turespaña.

Més informació i inscripcions a www.casaasia.es/congresoturismo/index_cat.html

Back to top button