superior

Destinacions

La nova campanya de promoció de Catalunya s’apunta al 2.0

Turisme de Catalunya ha presentat la seva campanya de promoció per aquest estiu apostant per una fórmula basada en Internet i un portal obert a la participació dels turistes: www.catalunyaesalgomas.com.

La publicitat turística de Catalunya es centrarà en aquest web 2.0 i tots els anuncis gràfics i de televisió adreçaran al públic espanyol cap aquest portal que busca la participació de l’internauta. El pressupost de la campanya “Una mirada genial” és d’1,25 milions d’euros i la durada serà el mes de juny i part de juliol.

Així www.catalunyaesalgomas.com vol fidelitzar el turista espanyol i oferir-li la possibilitat de fer unes vacances a mida, segons ha informat Turisme de Catalunya. Els visitants del web també podran navegar per tres àrees temàtiques dedicades al Sol i Platja; la Natura i Actiu; i les Ciutats i la Cultura, i compartir les seves experiències i penjar les fotos de les seves vacances a Catalunya.

Els mitjans contractats per fer publicitat del web van des de portals de viatges com Atrápalo, eDreams, MuchoViaje, Vía Michelin o Guía Campsa fins mitjans tradicionals com les cadenes de televisió generalista i els diaris de tirada nacional.

La campanya compta amb 6 models d’anuncis diferents per premsa escrita i 4 espots de televisió de 10 segons per les temàtiques Natura i Parcs, Turisme Familiar, Espais i Cultura i Costa Brava. Les localitzacions dels anuncis són: Calella de Palafrugell, Serra del Cadí, Illes Medes, Park Güell, Rambla de les Flors, PortAventura, Tarragona, Boí Taüll, el Pont Romànic de Boixols i l’Estany de Sant Maurici.

Back to top button