La meitat dels turistes espanyols tria el ‘tot inclòs’

Un de cada dos turistes espanyols es decanta durant les seves vacances per contractar la modalitat de ‘tot inclòs’ per l’avantatge de disposar d’un pressupost tancat i que els permet tenir un major control de les despeses en la destinació.

Segons l’estudi realitzat per l’agència de viatges ‘online’ Rumbo, les destinacions de ‘sol i platja’ mantenen la seva hegemonia habitual, sent els preferits per tres de cada quatre viatgers, les costes i illes espanyols són els llocs més demandats dintre del país, mentre que a nivell internacional destaca el Carib.

A més, per a aquest estiu s’ha produït un augment en la venda de creuers, a causa de la creixent oferta de vaixells i itineraris i la seva conveniència per a diferents tipus de viatgers -famílies, amics, parelles, singles, sèniors, etc.-. Concretament, dos de cada tres creuristes espanyols viatjaran aquest estiu a la Mediterrània, tant occidental com oriental, segons l’agència.

Així mateix, Rumbo ha realitzat un balanç "positiu" de la seva campanya de venda anticipada de vacances d’estiu. "Iniciatives com el pagament fraccionat de Rumbo, que permet assegurar-se les places de vacances amb 50 euros de senyal per persona, han tingut molt bona acollida entre els clients i ha ajudat a tancar una campanya de venda anticipada francament bona", assenyala la directora de Màrqueting de Rumbo, Virginia Barbancho.

Agost continua sent el mes preferit per la major part dels clients per a estiuejar, "aproximadament un de cada dos viatgers sortirà de vacances a l’agost”.

Rumbo té més de dos milions de clients i comercialitza bitllets de totes les línies aèries (‘low cost’ incloses), més de 85.000 hotels en tot el món, bitllets de tren, paquets vacacionals, creuers, lloguer de cotxes i assegurances de viatges, entre d’altres.

0 0 0